Czabán Általános iskola
Czabán Általános iskola
Heuréka verseny

Március 18. 

Pénteken 14:00 órai kezdettel a Csokonai Művelődési Házban részt vettünk a Heuréka! tudományos tehetségkutató versenyen.

Csapattagok:
Bak Dávid 8.b
Nagy Franciska 7.
Deák Péter 4.
Gyenei Manó 2.

Deák Péter betegsége miatt a versenyen őt Kelecsényi Krisztofer 4. osztályos tanuló képviselte.

Nagyon izgultak az előadás alatt, ennek ellenére ez igen szépen sikerült.  Szuper kis előadás kerekedett ki Ede történetéből. Dr. Duró Zsuzsa zsűrielnök hosszasan elemezte, és nagyon megdicsérte a Czabánosok produkcióját, külön méltatva a csapatszellemet és az önálló kutatási tevékenységet.
Az előzetesen meghirdetett versenykiírással ellentétben a zsűri végül nem osztott ki helyezéseket. Mindegyik produkció nagyon színvonalas volt, igazán nagyon tanulságos és hasznos volt ez a verseny. A gyerekek jól érezték magukat.
A gyerekek személyre szóló oklevelet kaptak, és tárgyjutalomban részesültek. A verseny végén a feszültség oldása érdekében egy szép torta került felosztásra, ami végképp barátivá változtatta az addig izgalommal teli hangulatot.
A versenyen a kerületi média is képviseltette magát.
A gyerekek jó érzéssel, elégedetten, büszkén távoztak, azzal az elhatározással, hogy jövőre valami még ennél is jobbat szeretnének alkotni.

 
 

Kamarás KrisztinaCopyright © 2010 Czabán Általános Iskola. Minden jog fenntartva